23 Eylül 2007 Pazar

Duyuru

EKL Mezunlar Günü bu Pazar (29 Nisan 2007) saat 12'de okul bahçesinde...

17 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Merhaba 83- 84 arası mezun oldum edebiyattı sınıfım ama hatırlayamıyorum, yıllığımı bulamıyorum v.s.v.s.Adım Seda Yılmaz benden daha zeki bir arkadaşım beni hatırlarda tık tık derse çok sevinicem, soyadlarını hatırlamadığım bir sürü arkadaşım var ,, neyse işte biraz karışık oldu bu kadar

Adsız dedi ki...

merhaba ben handan şişiner.amca kızından sonra EKL nin ikinci ve son şişiner'iyim.1977 mezunuyum.Mezuniyet toplantılarını araştırırken bu siteyi buldum.2008 mezuniyet toplantısına gelmek için heyecanlanıyorum.Lise arkadaşlarımı görmek için bu kadar sabırsız olacağım hiç aklıma gelmemişti..Yaşlanıyoruz galiba... tüm EKL lilere selamlar.hoş-ca kalın.

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Zuhal,
Sevgili Serap EKL sayfasındaki mesajını okudum devamında da sevgili Aysel'in mesajını gördüm,çok mutlu oldum.Ben de İstanbulda yaşıyorum.Umarım yeniden görüşme olanağı buluruz.Facebook'ta EKL 83 Mezunları var,oraya katılırsanız haberleşme şansımız olur.

Adsız dedi ki...

Öncelikle blog sahibine ve tüm arkadas,kardes,evlat,lisedas tüm EKL lilere merhaba,
Ben 80 dönemi 6.mat.c mezunu
Hülya Berk.Bizim dönemimizde sevgili yıllık matbaacımız yazılar,resimler ve paralarla birlikte kactıgından , bizim yıllıgımız hic olmadı ve neyazıkki hafızam da hic güclü olmadıgından bircok ismi hatırlayamıyorum.ben ortaokul ve lise olarak toplam 6 yılımı EKL de gecirdim.Sonra İTÜ Kimya Müh.den mezun oldum.Bizim dönemden arkadaslarımı bulmak amacıyla facebook da ''Erenkoy Kız Lisesi 80 Mezunları'' grubunu kurdum.su anda 17 kisiyiz.cogu edebiyattan arkadaslar.80 Mezunlarını grubumuza bekleriz.bu konuda bize köprü olursanız cok sevinirim.
Ortaokulda cok sevgili Asiye Ak matematik ögretmenim vardı.
orta sonda matematigi ilk dönem 1; 2. dönem 10 olan baska kac ögrenci vardır?
eger yanılmıyorsam edebiyat ögretmeni münevver hn.dı.Mezuniyette bizim sınıfı evinde agırlamıstı.kedileri cok seviyordu.
Adını hatırlayamadıgım, Amerika'da 1 sene yasamıs diye İngilizceye gelen bir elişi ögretmenimiz vardı.Resim ögretmenide yanılmıyorsam türkan hn.dı ve farklı bir kişilikdi.
Bizim dönemden Engin,Rengin kardesler;sevgili arkadasım Utku (Edirne Tıbbı kazanmıstı) nerelerdesiniz???
Herkese kucak dolusu sevgiler.Mutluluklarla dolu bir 2008 diliyorum.

Adsız dedi ki...

bir türlü yorum göndermeyi beremedim sevgiler EKL liler..

Adsız dedi ki...

Tekrar merhabalar...Ben Handan Şişiner daha önce 977 mezunu olarak yazmıştım.Ancak yaşıtlarımla
pek karşılaşmadım.EKL de tam sekiz yıl geçirdim...Anlaşıldığı gibi fazla çalışkan bir öğrenci değildim ama voleybolcu idim.EKL liler çok iyi bilir ki orada voleybolcu olmak hoş bir ayrıcalık dı.Okulu sürekli istanbul ve Marmara şampiyonu yapan efsanevi spor hocası Fahamet Hn.ı sanırım o dönemdeki EKL lilerin çoğu hatırlayacaktır.Tabii dönemin MD.ü Türkan Hn.ı da.

Bilgisayar ile aramızda seviyeli bir ilişki var o yüzden umarım bu yorumu gönderebilirim.Tüm EKL lilere sevgiler.

cemile dedi ki...

selam mailimde bir Ekl liden yazı görünce tabi ki çok sevindim
ben 1988 fen mezunuyum bu yılki mezunlar gününe gelebilmeyi çok isterim sevgiler...

Adsız dedi ki...

selam ben 1988 EKL mezunuyum mailimde yorumunuzu görünce çok sevindim bu benim için yeni bir keşif yani EKL ile ilgili yazıları takip etmek inşallah bu yılki mezunlar gününde gelebilirim.sevgiler...

Berrin dedi ki...

Bu da Facebook'taki 84-85 Mezunlari sitesi bakmak isterseniz :)
http://www.facebook.com/group.php?gid=18299076864

Ellerinize saglik cok guzel dolu dolu bir site :)

Dolphin dedi ki...

Merhaba, 1978 mezunu Feride Eroglu. Mezunlar günü Nisan'in ilk haftasi mi son haftasi mi diye arama yaparken gordum burayi. Ne guzel bir is yapmissiniz. Ellerinize saglik. Biz 30. mezuniyet yilimizi kutlayacagiz bu yil. Umarim genis bir katilim saglayabiliriz. Sevgiler herkese.

elif1986 dedi ki...

Arkadaslar neredeyse 100 yıllık bir okulumuz var ve bir ortak web sitemiz ne yazik ki yok. Ben buna hayiflanirken blogunuzu buldum. 6 Edebiyat D 1986 mezunuyum. Var mi bi tanidik? :) Mor salkimlar, anilar guzel tabii ama haydi birleselim ve yeni mezun olacaklarin da gurur duyabilecegi bir web sayfasi yaptiralim mezunlar dernegine. Ne dersiniz?

Nezihe dedi ki...

Feride Merhaba, ben de 1978 6fenB mezunuyum. yatılıydım. Mezunlar gününde bulusmak üzere.
nazcan@anadolu.edu.tr

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşlar bugün(27-04-2008)mezunlar günü çok kalabalıktı fakat hiç 1972 mezunu göremedim.Lütfen 6ed-B 1972 mezunları sesinizi duymak istiyorum.Asuman Tansev- Yıldız Ekinci-Dilek Yazıcıoğlu-Asuman Ko
rtel-Gülergün Yücel- Bugün Turgut hocamı da göremedim.Çünkü yoktu. Mükerrem hanımla konuştuk.1986 mezunu Elif arkadaşın fikrine katılıyorum.Güzel bir web sayfası hazırlanmalı bencede.Benim bir blogum var.İsteyenler yazabilirler. Blog adı:ErenköyKızLisesi 6Ed-B 1969-1972

çalıkuşu dedi ki...

ben feride sezer.80 mezunuyum 6.edb f.den fransızca şubesinden,ablam fecriye ile aynı sınıfta okuduk.edb hocamız ismail başar bey idi. halkoyunları ekibindeydim.belkihatırlayan çıkar.yıllıklarımızı çıkartmadan kaçıp giden matbaacı yüzünden kimseyi hatıtlamıyorum.beni tanıyan varmı?:) :)

Adsız dedi ki...

çok heyecanlandım.tesadüfen siteyi buldum.ben nadire basketbol takımındaydım.münazara birincisi olmuşdum okulumla gurur duydum bu site için teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Merhaba Feride, ben Berrin Balkaş. Seninle ve ablanla 6.edb f.den fransızca şubesinde ile aynı sınıfta okuduk.Yıllıklarımızı çıkartmadan kaçıp giden matbaacı yüzünden ben de çoğu kimseyi hatırlamıyorum. eposta adresim : bkucukcan@ku.edu.tr Bizim siniftan Berrin İkizler ve Ayşen Bayramoğlu ile birbirimizi facebook'da bulduk. Bizi tanıyanlarla orada buluşabiliriz. Herkese selamlar,
Berrin Balkaş Küçükcan