28 Nisan 2017 Cuma

Lisemizin 2017 Mezunlar Günü duyurusu

Kamuoyuna;
Erenköy Kız Lisesi’nin her yıl Nisan ayının son pazar günü yapılan Geleneksel Mezunlar Günü’ne tarihinde ilk kez bu yıl okul müdürü tarih öğretmeni Sayın Saadet Berna Ocakçıoğlu tarafından personel görevlendirilmeyeceği, yetkili idareci bulundurulmayacağı, sadece mevcut kameraların devrede olacağı dernek yönetimi ile ilk görüşmede sözlü olarak dile getirilmiştir. Bunun üzerine Dernek, yetkilerini aşan bir sorumluluğu haklı nedenler ile üstlenmek istememiş, ancak mezunların bahçede bulunabilmesi için izin istemiştir.
Derneğin yaptığı yazılı başvuruya OHAL kapsamında izin verilmediği bildirilmiştir.
Mezunlar Gününün iptali haberlerinin sosyal medyada duyulmasını takiben lisemiz mezunlarından Caferağa Muhtarı Zeynep Ayman, Erenköy Muhtarı Necla Alpüstün, Merdivenköy Muhtarı Nazan Gürkan ve Belgin Akın ve Dernek Geçen Dönem Başkanı Nesibe Kal’ın ve Erenköy Kız Liseliler Derneği yönetim kurulunun yürüttüğü ortak çalışma sonucunda ilçemiz Kaymakamı Sayın Tuncay Sonel’e ulaşılmıştır.
Bu süreçte derneğimize destek olan Kadıköy Kaymakamı Kaymakamı Sayın Tuncay Sonel'e ve EKL mezunu kıymetli muhtarlarımız ve mezunumuz Sayın Belgin Akın'a teşekkür ederiz.
Kaymakamımızın camiamıza ve derneğimize sahip çıkmasının ardından Mezunlar Günümüz her sene olduğu gibi bu sene de Erenköy Kız Liseliler Derneği tarafından okulumuz bahçesinde 30 Nisan Pazar günü saat 11.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.
Aynı gün derneğimiz tarafından hazırlanan ve Lisemizin tarihini anlatan ‘ Genç Fidanlar Bahçesi’ adlı kitabın tanıtımı yapılacaktır.
Bütün Erenköy Kız Liselileri ve dostlarımızı mezunlar gününe bekleriz.
Saygılarımızla,
Erenköy Kız Liseliler Derneği Yönetim Kurulu

***
2016 mezunlar gününden görüntüler...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, açık hava
Öğretmenlerimiz 1

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve açık hava

Öğretmenlerimiz 2

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Yüzyüze adlı sergi ilgiyle gezildi...


Hiç yorum yok: